Εκτύπωση

Η τελική συνάντηση του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο είναι συντονιστής το σχολείο μας, έλαβε χώρα στην Λιθουανία, στη πόλη Alytus, μεταξύ 20-24 Ιουνίου 2016.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο έλεγχος και η επιδιόρθωση του τελικού προϊόντος του πρότζεκτ, το οποίο είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι με ιστορικά στοιχεία από τις 3 χώρες εταίρους της σύμπραξης. Οι μαθητές από τις 3 χώρες εργάστηκαν από κοινού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποια τεχνικά θέματα που αφορούσαν την παραγωγή τυ τελικού παιχνιδιού.

Επίσης συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της αυτόαξιολόγησης του προγράμματος, μέσω των ερωτηματολογίων που σχεδιάστηκαν για μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη πρωτεύουσα της Λιθουανίας Vilnius καθώς και την πόλη Druskininkai η οποία διαθέτει κλειστό χιονοδρομικό κέντρο, στο οποίο οι μαθητές έκαναν μαθήματα σκι.

Η συνάντηση έκλεισε με μία αποχαιρετιστήρια τελετή, όπου απονεμήθηκαν πιστοποιητικά συμμετοχής στους μαθητές των τριών χωρών, καθώς και αναμνηστικά της συνεργασίας αυτής, η οποία διήρκησε 2 χρόνια.