Translate us!  

Greek Bulgarian Dutch English French German Hungarian Italian Romanian Spanish
   

RSS feed  

   

 

e

Ο μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης και μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου Κλα?βας Γεω?ργιος του Μιχαήλ έλαβε μέρος στο 4ο πανευρωπαϊκό? πρωτάθλημα Κουνγκ Φου παραδοσιακών συστημάτων που διεξήχθη από? τις 17/5 έως 21/5/2017 στην Τιφλίδα της Γεωργίας, με συμμετοχή 28 χωρών και περισσότερους από? 1200 αθλητές. Μετα? από? σκληρό? συναγωνισμό? κατάφερε να διακριθεί?, στην κατηγορία "Μακριά? παραδοσιακά? όπλα" 3η θέση Χάλκινο μετάλλιο και στην κατηγορία "Νότια παραδοσιακή? γροθιά?" 7η θέση.

f

 

 

2017 05 26 08.13.02

2017 05 26 08.07.06

 

Την Δευτέρα 10/10/16, έγινα οι διαδικασίες εκλογής του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου.

Η εφορευτική επιτροπή μετά την καταμέτρηση των ψήφων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, ώς εξής:

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ 15ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Ψήφοι
ΑΔΑΛΗΣ ΠΛΑΤΩΝ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 67
ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 83
ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 25
ΔΑΛΔΑΡΑΣ-ΨΥΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 15
ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ 24
ΚΑΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 62
ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΡΑΦΑΗΛ 19
ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗ ΠΑΡΙΣΙΑΝΘΗ-ΝΙΚΗ 18
ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 49
ΚΟΥΚΟΥΤΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ 28
ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 20
ΚΥΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 27
ΜΑΚΑΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 15
ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 42
ΜΟΙΡΑΣΓΕΝΤΗΣ ΚΙΜΩΝ ΡΑΦΑΗΛ 16
ΜΥΡΙΝΤΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ 43
ΝΙΚΗΤΑ-ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗ ΤΡΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 32
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 40
ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 47
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ 19
ΣΑΛΙΑΜΠΟΥΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 23
ΧΑΣΑΠΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 37
ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΟΥΔΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 33
ΨΩΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ 52

Το μαθητικό συμβούλιο κατά την πρώτη συνεδρίασή του θα συγκροτηθεί σε σώμα εκλέγωντας με φανερή ψηφοφορία τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, το γραμματέα και 12 μέλη ισότιμα με το προεδρείο.

 

Κατεβάστε τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από εδώ

2016 06 06 10.02.482016 06 06 10.02.512016 06 06 10.02.53thumb

Γ2/4094/23-09-1986 Δ/γή ΥΠ.Ε.Π.Θ. Φ.Ε.Κ. 619 τ. Β΄

ΟΡΓΑΝΑ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

1. Μαθητική κοινότητα αποτελεί το σύνολο των μαθητών κάθε τάξης ή, όπου οι τάξεις διαιρούνται σε τμήματα, το σύνολο των μαθητών κάθε τμήματος.

2. Ισότιμα μέλη κάθε μαθητικής κοινότητας είναι υποχρεωτικά όλοι οι μαθητές κάθε τάξης ή τμήματος. Τα μέλη κάθε μαθητικής κοινότητας έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στις τακτικές ή έκτακτες γενικές συνελεύσεις με δικαίωμα λόγου, ελέγχου και ψήφου, να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της ημερήσιας διάταξης των γενικών συνελεύσεων με γραπτή πρότασή τους προς το συμβούλιο κάθε μαθητικής κοινότητας, να αρθρογραφούν στις εφημερίδες των μαθητικών κοινοτήτων.

3. Τα μέλη οφείλουν να συμμορφώνονται με τις διατάξεις του κανονισμού λειτουργίας και τις αποφάσεις των συνελεύσεων των μαθητικών κοινοτήτων, να εναρμονίζουν τη δράση τους σύμφωνα με τα γενικότερα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των μαθητικών κοινοτήτων, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση των αποφάσεων των συνελεύσεων, να πληρώνουν τη συνδρομή τους στις μαθητικές κοινότητες, εφ` όσον προβλέπεται συνδρομή με απόφαση της γενικής συνέλευσης κάθε μαθητικής κοινότητας (τάξης ή τμήματος).

4.Όργανα κάθε μαθητικής κοινότητας είναι:

α) Η Γενική Συνέλευση

β) Το 5 μελές Συμβούλιο

5. Η γενική συνέλευση, όπου μετέχουν όλα τα μέλη κάθε μαθητικής κοινότητας, δηλαδή όλοι οι μαθητές κάθε τάξης ή τμήματος, είναι το ανώτερο όργανο κάθε μαθητικής κοινότητας. Στην γενική συνέλευση οι μαθητές συζητούν και αποφασίζουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

6. Η γενική συνέλευση συγκαλείται τακτικά κάθε μήνα με την ευθύνη του συμβουλίου ή έκτακτα με πρωτοβουλία του συμβουλίου ή με αίτηση προς το συμβούλιο του 1 /2 των μελών κάθε μαθητικής κοινότητας. Οι τακτικές γενικές συνελεύσεις διεξάγονται σε κάθε τάξη ή τμήμα την τελευταία διδακτική ώρα (Τροπ. Γ2/336/1991). Οι τακτικές γενικές συνελεύσεις, ορίζονται σε διαφορετική μέρα κάθε μήνα σε συνεργασία των συμβουλίων με τους συλλόγους των καθηγητών και τη διεύθυνση.

7. Οι έκτακτες γενικές συνελεύσεις συγκαλούνται εκτός διδακτικών ωρών.

8. Στις γενικές συνελεύσεις προεδρεύει το τριμελές προεδρείο που εκλέγεται από τη γενική συνέλευση. Ο πρώτος σε ψήφους εκλέγεται πρόεδρος, ο δεύτερος γραμματέας και ο τρίτος αντιπρόεδρος. Προεδρεύει ο πρόεδρος με συλλογική συμμετοχή και ευθύνη του προεδρείου.

9. Στις γενικές συνελεύσεις των μαθητικών κοινοτήτων των γυμνασίων παραβρίσκεται καθηγητής που ορίζεται στην αρχή της χρονιάς για κάθε κοινότητα από το σύλλογο των καθηγητών. Σκοπός της παρουσίας του είναι να συμβουλεύει τους μαθητές αποκλειστικά σε διαδικαστικά θέματα. Η παράγραφος αυτή δεν εφαρμόζεται στα λύκεια και στις τεχνικές-επαγγελματικές σχολές.

10. Στην πρώτη γενική συνέλευση κάθε σχολικής χρονιάς, που συνέρχεται μέσα στον πρώτο μήνα των μαθημάτων, εκλέγεται 5μελές συντονιστικό όργανο, το συμβούλιο της μαθητικής κοινότητας. H πρώτη συνέλευση κάθε χρονιάς συγκαλείται με ευθύνη του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου (των μελών που έχουν παραμείνει, δεν έχουν αποφοιτήσει).

11. Η τελευταία γενική συνέλευση κάθε χρονιάς αποφαίνεται για τον απολογισμό των πράξεων του συμβουλίου καθώς και για τον οικονομικό απολογισμό που τον εγκρίνει ή τον απορρίπτει. Το συμβούλιο παραμένει σε λειτουργία μέχρι και την τελευταία ώρα λειτουργίας του σχολείου κάθε χρόνο.

12. Δικαίωμα για υποβολή ή πρόταση υποψηφιότητας έχουν όλοι οι μαθητές, όλα τα μέλη της μαθητικής κοινότητας.

13. Οι εκλογές για την ανάδειξη των συμβουλίων πρέπει να ακολουθούν, ύστερα από πλατύ διάλογο πάνω στα προβλήματα των μαθητών και του σχολείου.

14. Η διαδικασία της εκλογής είναι η ακόλουθη:

α) Από τη γενική συνέλευση εκλέγεται 3μελής εφορευτική επιτροπή που έχει την ευθύνη για την διεξαγωγή των εκλογών. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το συμβούλιο.

β) Στο γυμνάσιο ο καθηγητής - στην εφορευτική,, επιτροπή, χωρίς ψήφο με σκοπό σύμβουλος συμμετέχει να συμβουλεύει τους μαθητές για διαδικαστικά θέματα.

γ) Η εφορευτική επιτροπή γράφει με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων σε φύλλα χαρτιού (ψηφοδέλτια), τόσα όσα είναι και οι μαθητές.

δ) Η ψηφοφορία είναι μυστική. Κάθε μαθητής σημειώνει, μπλε μελάνι, σταυρό δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων της προτίμησής τους. Κάθε μαθητής έχει δικαίωμα να σημειώνει από ένα μέχρι πέντε σταυρούς. Ψηφοδέλτια που έχουν διακριτικά γνωρίσματα ή σταυρούς περισσότερους από πέντε θεωρούνται από την εφορευτική επιτροπή άκυρα. Οποιοδήποτε μέλος της μαθητικής κοινότητας έχει το δικαίωμα να υποβάλλει στην εφορευτική επιτροπή ένσταση, αν θεωρεί ότι παραβιάστηκε η μυστικότητα της ψηφοφορίας ή δεν τηρείται ο κανονισμός των μαθητικών κοινοτήτων. Η εφορευτική επιτροπή είναι η μόνη αρμόδια για να κρίνει την οποιαδήποτε ένσταση.

ε) Οι πέντε πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι αποτελούν τα τακτικά μέλη του συμβουλίου και οι τρεις επόμενοι τα αναπληρωματικά. Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι εκλογές επαναλαμβάνονται μεταξύ αυτών που ισοψήφησαν. Αν μετά από δύο επαναληπτικές ψηφοφορίες παραμένει η ισοψηφία τότε γίνεται κλήρωση.

στ) Μετά την εκλογή συντάσσεται και υπογράφεται πρακτικό από την εφορευτική επιτροπή που κοινοποιείται με ευθύνη της στη διεύθυνση του σχολείου.

15. Το συμβούλιο συγκροτείται σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση με φανερή ψηφοφορία μεταξύ των μελών του.

Αποτελείται από τον πρόεδρο, το γραμματέα, τον ταμία και 2 μέλη. Το 5μελές προεδρείο συντονίζει τη λειτουργία της μαθητικής κοινότητας, και την εκπροσωπεί μεταφέροντας τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων στις συναντήσεις - συνεργασίες με τις άλλες μαθητικές κοινότητες, τη διεύθυνση του σχολείου, το σύλλογο των καθηγητών.

16. Οι συνεδριάσεις του συμβουλίου διεξάγονται εκτός διδακτικών ωρών στο χώρο του σχολείου.

17. Ο πρόεδρος του συμβουλίου προεδρεύει στις συνεδριάσεις του και συγκαλεί με ευθύνη του τις έκτακτες συνεδριάσεις του συμβουλίου. Υπογράφει την αλληλογραφία και μαζί με τον ταμία τις αποδείξεις εισπράξεων και πληρωμών.

Υπογράφει επίσης την ημερήσια διάταξη του συμβουλίου της μαθητικής κοινότητας.

18. Ο γραμματέας αναπληρώνει τον πρόεδρο, τηρεί βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του συμβουλίου, καταρτίζει την ημερήσια διάταξη για τις συνεδριάσεις του σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του προεδρείου. Την ημερήσια διάταξη υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γραμματέας. Φροντίζει επίσης, για την διεξαγωγή της αλληλογραφίας.

19. Ο ταμίας τηρεί βιβλίο ταμείου, έχει την ευθύνη εισπράξεων και πληρωμών της μαθητικής κοινότητας.

20. Τα δύο άλλα μέλη του συμβουλίου είναι ισότιμα προς τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

21. Το 5μελές συμβούλιο έχει συλλογική ευθύνη για το συντονισμό των λειτουργιών της μαθητικής κοινότητας.

22. Το συμβούλιο συνεδριάζει τακτικά μία φορά την εβδομάδα και έκτακτα με πρωτοβουλία του προέδρου ή τριών μελών του. Το συμβούλιο βρίσκεται σε απαρτία αν παραβρίσκονται τουλάχιστον 3 μέλη του.

23. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία και όλα τα μέλη δικαιούνται από μία ψήφο. Το συμβούλιο είναι κάθε στιγμή ανακλητό από τη γενική συνέλευση που το εξέλεξε. Σε περίπτωση που ένα μέλος του συμβουλίου παραιτηθεί ή ανακληθεί τη θέση του παίρνει ο κατά σειρά πρώτος αναπληρωματικός. Αν παραιτηθεί ή ανακληθεί ο πρόεδρος, το συμβούλιο μετά τη συμπλήρωσή του, επανασυγκροτείται σε σώμα. Αν παραιτηθούν τρία ή περισσότερα μέλη του συμβουλίου (ή ανακληθούν από τη γενική συνέλευση), επαναλαμβάνονται οι εκλογές.

24.Όλες οι ψηφοφορίες, εκτός από αυτήν για την ανάδειξη του συμβουλίου, είναι φανερές.

25.Τα συμβούλια των μαθητικών κοινοτήτων εκπροσωπούν τους μαθητές στη συνεργασία τους με τους άλλους φορείς του σχολείου.

26. Οι μαθητές είναι μόνοι υπεύθυνοι για τη λειτουργία των μαθητικών κοινοτήτων. Το συμβούλιο κάθε μαθητικής κοινότητας έχει μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας της τάξης ή του τμήματος δικό του ερμάρια, για να φυλάει εκεί τα βιβλία και τα έγγραφα που χρησιμοποιεί. Η διεύθυνση του σχολείου πρέπει να εξασφαλίσει τα σχετικά ερμάρια.

27. Σε κάθε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θεσμοθετείται η συνέλευση όλων των μαθητών του σχολείου, που συγκαλείται για να συζητήσει και να αποφασίσει για κοινά προβλήματα των μαθητών. H γενική συνέλευση του σχολείου συγκαλείται τακτικά 3 φορές σε κάθε σχολική χρονιά με την ευθύνη του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου ή έκτακτα με πρωτοβουλία του μαθητικού συμβουλίου ή με αίτηση προς το συμβούλιο των 2/3 των μαθητικών κοινοτήτων κάθε σχολείου. Οι τακτικές γενικές συνελεύσεις σχολείου συγκαλούνται στις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες (Τροπ. Γ2/336/1991) . Οι έκτακτες εκτός διδακτικών ωρών. Τόσο οι τακτικές όσο και οι έκτακτες γενικές συνελεύσεις βρίσκονται σε απαρτία αν παραβρίσκονται τα 2/3 των μαθητών κάθε σχολείου.

28. Στις γενικές συνελεύσεις του σχολείου προεδρεύει το μαθητικό συμβούλιο του σχολείου. Στις γενικές συνελεύσεις του γυμνασίου παραβρίσκονται και οι καθηγητές-σύμβουλοι των τάξεων με δικαίωμα λόγου. Ο σκοπός της παρουσίας τους είναι για να συμβουλεύουν σε διαδικαστικά θέματα.

29. Στην πρώτη γενική συνέλευση κάθε σχολικής χρονιάς που συνέρχεται μέσα στις πρώτες 45 μέρες και μετά από την εκλογή των συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων, εκλέγεται 15μελές συντονιστικό όργανο για κάθε σχολείο: το μαθητικό συμβούλιο του σχολείου. Η συνέλευση αυτή συγκαλείται με ευθύνη των μελών του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου της προηγούμενης χρονιάς που δεν έχουν αποφοιτήσει.

30. Οι αρμοδιότητες του μαθητικού συμβουλίου κάθε σχολείου είναι:

α) Ο συντονισμός της λειτουργίας των μαθητικών κοινοτήτων του σχολείου.

β) Η εκπροσώπηση των μαθητών του σχολείου στη συνεργασία τους με τους άλλους φορείς (τις μαθητικές κοινότητες άλλων σχολείων, το σύλλογο των καθηγητών και τη διεύθυνση, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του σχολείου τους, την τοπική αυτοδιοίκηση).

γ) Η προώθηση των αποφάσεων των μαθητών στα θέματα που τους απασχολούν.

31. Οι εκλογές για την ανάδειξη του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου πρέπει να ακολουθούν μετά από διάλογο πάνω στα προβλήματα των μαθητών και του σχολείου.

32. Δικαίωμα υποβολής ή πρόταση υποψηφιότητας έχουν όλοι οι μαθητές κάθε σχολείου.

33. Η διαδικασία της εκλογής είναι η ακόλουθη:

α) Από κάθε μαθητική κοινότητα εκλέγεται ένας αντιπρόσωπος για την εφορευτική επιτροπή που έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το μαθητικό συμβούλιο του σχολείου.

β) Η εφορευτική επιτροπή γράφει με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων σε ψηφοδέλτια τόσα όσοι και οι μαθητές του σχολείου.

γ) Η ψηφοφορία είναι μυστική. Κάθε μαθητής σημειώνει με μπλε. . μελάνι σταυρό δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων της προτίμησής του. Κάθε μαθητής έχει δικαίωμα να σημειώνει από ένα μέχρι επτά σταυρούς. Ψηφοδέλτια που έχουν παραπάνω από 7 σταυρούς ή άλλα διακριτικά γνωρίσματα θεωρούνται από την εφορευτική επιτροπή άκυρα. Η εφορευτική επιτροπή είναι η μόνη αρμόδια για να κρίνει την οποιαδήποτε ένσταση.

δ) Οι 15 πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι αποτελούν τα τακτικά μέλη του μαθητικού συμβουλίου και οι 5 επόμενοι τα αναπληρωματικά. Σε περίπτωση ισοψηφίας οι εκλογές επαναλαμβάνονται μεταξύ αυτών . που ισοψήφησαν. Αν στην επαναληπτική ψηφοφορία παραμείνει η ισοψηφία τότε γίνεται κλήρωση.

ε) Μετά την εκλογή συντάσσεται και υπογράφεται πρακτικό από την εφορευτική επιτροπή που κοινοποιείται με ευθύνη της στη διεύθυνση του σχολείου.

34. Το μαθητικό συμβούλιο του σχολείου συγκροτείται σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση με φανερή ψηφοφορία μεταξύ των μελών του. Αποτελείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, το γραμματέα και 12 μέλη ισότιμα με το προεδρείο. Οι αρμοδιότητες του προεδρείου είναι αντίστοιχες με αυτές των μελών των συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων.

35. Το μαθητικό συμβούλιο συνεδριάζει στο σχολείο εκτός διδακτικών ωρών, τακτικά μία φορά τη βδομάδα ή έκτακτα με πρωτοβουλία του προεδρείου ή 8 μελών του. Βρίσκεται σε απαρτία αν παραβρίσκονται τουλάχιστον 8 μέλη του.

36. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία και όλα τα μέλη έχουν μία ψήφο. Το συμβούλιο είναι ανακλητό από τη γενική συνέλευση που το εξέλεξε. Για να ανακληθεί το μαθητικό συμβούλιο, τη συνέλευση του σχολείου πρέπει να συγκαλέσουν τα 2/3 των μαθητικών κοινοτήτων και να παραβρίσκονται και να ψηφίσουν τουλάχιστον τα 2/3 των μαθητών που ψήφισαν για να το εκλέξου

37. Σε περίπτωση που ένα μέλος του μαθητικού συμβουλίου παραιτηθεί, τη θέση του παίρνει ο κατά σειρά πρώτος αναπληρωματικός. Αν παραιτηθεί ή ανακληθεί ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος ή ο γραμματέας, το συμβούλιο, μετά τη συμπλήρωσή του, συμπληρώνει με ψηφοφορία την κενή θέση του προεδρείου. Αν παραιτηθούν 8 ή περισσότερα μέλη του συμβουλίου (ή ανακληθούν από τη γενική συνέλευση του σχολείου) τότε επαναλαμβάνονται οι εκλογές.

38. Το τριμελές προεδρείο του μαθητικού συμβουλίου εκπροσωπεί το σχολείο.

39. Τρεις εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων, που ορίζονται με απόφαση του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μετέχουν στο σχολικό συμβούλιο του σχολείου, κατά τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 1566/1985. Ο πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου μετέχει στη σχολική επιτροπή του σχολείου κατά τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 1566/85.

40. Και μετά την εκλογή του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου ο κυρίαρχος λόγος παραμένει στις γενικές συνελεύσεις των μαθητικών κοινοτήτων, που είναι τα ανώτατα όργανά τους.

 

Μετά την διεξαγωγή των εκλογών στη μαθητική κοινότητα, εξελέγη το 15μελές μαθητικό συμβούλιο, το οπόιο μετά από συνεδρίασή του κατέληξε στην παρακάτω σύστασή του:

 

Χατζηβασιλείου Θεοδωρής

Πρόεδρος

Αντωνάκης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος

Σπάρταλης Παντελής

Γραμματέας

Καφαλούκος Στρατής

Ταμίας

Καλαμπόγιας Παντελής

Μέλος

Ταμβακέρα Δανάη

Μέλος

Οικονόμου Ασημάκης

Μέλος

Κουφός Βασίλης

Μέλος

Σταματέλλη Γεωργία

Μέλος

Τρούλου Ραφαέλα

Μέλος

Μουστάκας Αργύρης

Μέλος

Ζορμπάς Προκόπης

Μέλος

Ρόβος Θανάσης

Μέλος

Πίτσιος Μιχάλης

Μέλος

Χατζηαντωνίου Κατερίνα

Μέλος

 

 

 

 

 

Μετά την διεξαγωγή των εκλογών στη μαθητική κοινότητα, εξελέγη το 15μελές μαθητικό συμβούλιο ως εξής:

      Ψήφοι
1 ΑΔΑΛΗΣ ΠΛΑΤΩΝ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  70
2 ΚΑΝΕΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ  63
3 ΠΑΤΕΡΕΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  52
4 ΧΛΑΧΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΑ  51
5 ΧΑΣΑΠΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ  49
6 ΚΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  49
7 ΡΟΒΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ  47
8 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  44
9 ΠΙΠΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  43
10 ΠΑΠΠΑ ΟΛΓΑ  40
11 ΣΚΟΡΔΟΜΠΕΚΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ  40
12 ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  38
13 ΓΙΟΥΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  37
14 ΤΑΧΤΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  37
15 ΠΛΩΜΑΡΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ  33

 Οι εκλεγέντες θα συνεδριάσουν προκειμένου να συσταθεί το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου.

 

ΤΑΞΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2009

Κατεβάστε τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση από εδώ:

Φωτο1

Φωτο2

Φωτο3

Φωτο4

Μετά από την συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, η σύστασή του είναι η παρακάτω:

Αντωνάκης Δημήτριος Πρόεδρος
Δεσποτέλλης Παναγιώτης Αντιπρόεδρος
Ωραιόπουλος Βάιος Γραμματέας
Μυγιάκη Ραλλού Ταμίας
Πούλιου Μάρσια Μέλος
Κάσσος Νικόλαος Μέλος
Βαρκάρης Ελευθέριος Μέλος
Βιολάντης Θησέας Μέλος
Οικονόμου Ασημάκης Μέλος
Σάλα Εντις Μέλος
Κουρουβακάλης Νίκος Μέλος
Ανδρεαδέλλης Κωνσταντίνος Μέλος
Ταμβακέρα Δανάη Μέλος
Σπάρταλης Παντελής Μέλος
Ζορμπάς Προκόπης Μέλος

Στις 13/10/09, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου.

Οι εκλογές είχαν τα εξής αποτελέσματα:

1 Αντωνάκης Δημήτριος 78
2 Πούλιου Μάρσια 63
3 Κάσσος Νικόλαος 61
4 Βαρκάρης Ελευθέριος 57
5 Δεσποτέλλης Παναγιώτης 50
6 Βιολάντης Θησέας 48
7 Οικονόμου Ασημάκης 47
8 Σάλα Εντις 47
9 Κουρουβακάλης Νίκος 45
10 Ωραιόπουλος Βάιος 43
11 Ανδρεαδέλλης Κωνσταντίνος 42
12 Ταμβακέρα Δανάη 42
13 Μυγιάκη Ραλλού 41
14 Σπάρταλης Παντελής 41
15 Ζορμπάς Προκόπης 40
16 Ταστάνης Νικόλαος 40
17 Χατζηχαραλάμπους Σωτήριος 40
18 Πίτσιος Μιχαήλ 37
19 Τρούλου Ραφαέλα 36
20 Σωφρονάς Χαράλαμπος 35
21 Μαυροδήμου Ελεάνα 34
22 Σταματέλλη Γεωργία 33
23 Μουστάκας Αργύρης 32
24 Παπαχριστοφόρου Αργύρης 32
25 Ρόβoς Αθανάσιος 24
26 Κοντός Νίκος 22
27 Λόγγιος Βασίλης 21
28 Ιωαννίδη Ευαγγελία 20
29 Ασπρολούπος Ραφαήλ 19
30 Βογιατζής Νικόλαος 17
31 Μπουχλής Θοδωρής 14

 

Μετά από επανάληψη της ψηφοφορίας για τους τρεις ισοψηφήσαντες, εξελέγη στο μαθητικό συμβούλιο ο Ζορμπάς Προκόπης.

Απο την εφορευτική επιτροπή

 

 

Μετά από την συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, η σύστασή του είναι η παρακάτω:

Αντωνάκης Δημήτριος Πρόεδρος
Δεσποτέλλης Παναγιώτης Αντιπρόεδρος
Ωραιόπουλος Βάιος Γραμματέας
Μυγιάκη Ραλλού Ταμίας
Πούλιου Μάρσια Μέλος
Κάσσος Νικόλαος Μέλος
Βαρκάρης Ελευθέριος Μέλος
Βιολάντης Θησέας Μέλος
Οικονόμου Ασημάκης Μέλος
Σάλα Εντις Μέλος
Κουρουβακάλης Νίκος Μέλος
Ανδρεαδέλλης Κωνσταντίνος Μέλος
Ταμβακέρα Δανάη Μέλος
Σπάρταλης Παντελής Μέλος
Ζορμπάς Προκόπης Μέλος

Στις 13/10/09, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου.

Οι εκλογές είχαν τα εξής αποτελέσματα:

1 Αντωνάκης Δημήτριος 78
2 Πούλιου Μάρσια 63
3 Κάσσος Νικόλαος 61
4 Βαρκάρης Ελευθέριος 57
5 Δεσποτέλλης Παναγιώτης 50
6 Βιολάντης Θησέας 48
7 Οικονόμου Ασημάκης 47
8 Σάλα Εντις 47
9 Κουρουβακάλης Νίκος 45
10 Ωραιόπουλος Βάιος 43
11 Ανδρεαδέλλης Κωνσταντίνος 42
12 Ταμβακέρα Δανάη 42
13 Μυγιάκη Ραλλού 41
14 Σπάρταλης Παντελής 41
15 Ζορμπάς Προκόπης 40
16 Ταστάνης Νικόλαος 40
17 Χατζηχαραλάμπους Σωτήριος 40
18 Πίτσιος Μιχαήλ 37
19 Τρούλου Ραφαέλα 36
20 Σωφρονάς Χαράλαμπος 35
21 Μαυροδήμου Ελεάνα 34
22 Σταματέλλη Γεωργία 33
23 Μουστάκας Αργύρης 32
24 Παπαχριστοφόρου Αργύρης 32
25 Ρόβoς Αθανάσιος 24
26 Κοντός Νίκος 22
27 Λόγγιος Βασίλης 21
28 Ιωαννίδη Ευαγγελία 20
29 Ασπρολούπος Ραφαήλ 19
30 Βογιατζής Νικόλαος 17
31 Μπουχλής Θοδωρής 14

 

Μετά από επανάληψη της ψηφοφορίας για τους τρεις ισοψηφήσαντες, εξελέγη στο μαθητικό συμβούλιο ο Ζορμπάς Προκόπης.

Απο την εφορευτική επιτροπή