Εκτύπωση

Στα πλαίσια της συνεργασίας του σχολείου μας με το Ελληνοαμερικανικό κολέγιο Ψυχικού εξασφάλισε την δωρεάν παρακολούθηση (δίδακτρα-διατροφή) δύο μαθητών του σχολείου μας του θερινού σχολείου ICSummerSchool.

Οι ενδιαφερόμενοι να φέρουν στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους όπου θα αναγράφεται ότι συμφωνούν για την μετάβαση του παιδιού για την διάρκεια του SummerSchool, ότι έχουν εξασφαλισμένη δική τους διαμονή στην Αθήνα και να αναγράψουν το όνομα ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος για την μεταφορά του μαθητή από και προς τον χώρο του κολλεγίου Αθηνών όπου θα γίνονται τα μαθήματα.

Το Informatics Center σε συνεργασία με τα Ειδικά Προγράμματα, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το IC Summer School για μαθητές 13 ετών και πάνω, στο Campus Ψυχικού, διάρκειας 2,5  εβδομάδων (από τις 17 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2013). Το πρόγραμμα γίνεται στα Αγγλικά, απευθύνεται σε νέους με ενδιαφέρον για την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, το σύγχρονο σχέδιο, τις επιστήμες, τις τέχνες και τον αθλητισμό. Όλα τα workshops εστιάζουν στην ομαδική εργασία, στην πρωτοβουλία, και στην πρωτοπόρα τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πλοηγηθείτε στο website του IC Summer School http://icsummerschool.haef.gr ή να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 210-6798192 και 210-6798180.