Εκτύπωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,                                     Μυτιλήνη, 20 Ιανουαρίου 2016

                                                                                       Αριθ. Πρωτ.: 4

        Σας ευχόμαστε το 2016 να είναι μία καλή Χρονιά με υγεία, οικογενειακή & προσωπική ευτυχία.

        Σε συνέχεια της επιστολής μας με αριθ. Πρωτ. 1/ 14-10-2015, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις παρακάτω δραστηριότητες μας, ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας έως σήμερα:

·         Συνδιοργανώθηκαν & πραγματοποιήθηκαν όπως ήδη γνωρίζετε 2 σχολικά πάρτι με την συμμετοχή & του 2ου ΓΕΛ για αποκλειστική ενίσχυση του ταμείου των 15μελών κάθε σχολείου.

·         Με έξοδα του Συλλόγου αγοράσθηκε 1 tablet το οποίο κληρώθηκε σε μία τυχερή μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23/12/2015 στο γραφείο των Διδασκόντων.

·         Στις 15/01/2016, ημέρα Παρασκευή, κόπηκαν οι βασιλόπιττες σε κάθε τμήμα και προσφέρθηκαν δώροεπιταγές στους μαθητές/τριες, από τοπικό κατάστημα με έξοδα του συλλόγου μας.

        Σας υπενθυμίζουμε ότι για άλλη μια χρονιά θα είμαστε κοντά σας, πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του Λυκείου μας, να θέσουμε καινούριους στόχους και να τους πραγματοποιήσουμε. Για αυτό ζητάμε τη βοήθεια, τη συνεργασία και την υποστήριξη όλων σας.

        Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την ετήσια συνδρομή του ποσού των 5€ ανά οικογένεια, για το σχολικό έτος 2015- 2016 η οποία δεν κατέστη δυνατόν να συγκεντρωθεί από όλες τις οικογένειες μέχρι σήμερα, για τις απαιτούμενες ανάγκες και εκδηλώσεις του σχολείου μας.

        Σας παρακαλούμε για την μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση σας, υπενθυμίζοντας σας ότι είναι το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου το οποίο χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για όφελος των μαθητών μας.

      Με εκτίμηση,

        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΣΧΑΛΛΙΓ  ΜΑΡΙΟΛΕΝ                                   ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ